When the world want’s something else

The world want's something else ..
 
ah men vad undrar jag!!
Hur mår ni där ute i Corona tiderna?
Jag har nog aldrig haft så mycket hemma tid från jobbet som jag haft nu under dessa tider. Inte för att jag vill. Inte för att jag kan. Utan för att vabba mina barn och ibland samtidigt även vara hemma sjuk själv. Jag älskade verkligen mitt nya jobb. Ah jag älskade. Tills de blev en hel del vab å chefen började yttra sig om de ganska snabbt. Mhm. Va ska man göra liksom? Önska bort mina barn för att jag ska kunna jobba istället för att vabba?
Det har varit en sån inre stress för mig. Att hämta sin dotter på förskolan som ringt hem henne. Å när man kommer hem så är hon frisk. Man måste vänta 2 dagar pga restriktionerna. Absolut! När jag lämnar henne några dagar senare så hinner de bara gå några timmar sen ringer dom igen. Hon är sjuk. Ja hämtar å så kör vi samma procedur i ca 3-4 veckor. De va innan semestern. Ja jag fick höra ett å annat. Å jag blev irriterad på förskolan såklart som ringer när hon är frisk. Men ja försöker ändå tänka att de är Corona tider! 
Efter semestern så börjades de igen. Men efter första samtalet så andades jag ut och tänkte för mig själv
- Jag skulle aldrig bli den här föräldern som blir arg/irriterad å suckar åt personalen för dom ringer hem mitt barn sjuk - Jag skulle vara den mamman som bara kommer å hämtar mitt barn med ett leende på läpparna å bara fokuserar på mitt barns välmående! 
 
Såklart fokuserar ja på barnens välmående men de ja vill få fram är att jobbet är inte allt - men de är dina barn! De är inte deras fel att dom är sjuka. Att dom blir hemringda. Å i dessa svåra tider är de bara att ta de som de är. Och som ja sa till hennes förskola: hade hon varit sjuk så hade ja haft henne hemma tills hon blir frisk, men hemma så snorar hon inget. så de är så svårt! man kan ju inte va hemma å vabba tex en hel vecka när hon inte visar ett enda tecken på sjukdom i förebyggande syfte liksom. Vi kämpade på!
 
De gör vi fortfarande i dessa tider.. ja önskar bara att cheferna Kunde ha lite mer överseende. De Är ju inte så att vi älskar att ligga hemma med sjuka barn 🤷🏼‍♀️ eller vissa kanske gör de, men dom flesta gör inte det!
 
Har Corona märkts av på er arbetsplats?
på era barns förskolor?
berätta gärna! 🌷
å va försiktiga där ute!
hörs väl imorgon igen ☺️
K ä r l e k
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)