Att vara nöjd med sig själv..

Är något jag alltid haft svårt för!
Men ett tag kände jag ändå OKEJ jag ser ut som jag gör, jag är den jag är .. andra får väl säga va de vill, men de är bara att acceptera mig själv!
Jag började göra de helt enkelt efter mycket om och men.. men jag kände ändå att jag aldrig passa in bland vänner osv för jag inbillade mig nog att de valde vänner för utseende och då ville ingen ha mig såklart. 
Därför var jag så himla blyg!
Tills Lion kom. När jag va gravid så kände jag att jag lättade i sinnet. Jag tänkte folk vet inte om jag är så stor för att jag gravid.. eller för att jag va stor å sen blev gravid.. vem vet?!
Så när pojken föddes så va jag inte blyg längre.. jag tänkte att jag hade annat å tänka på - ett barn att ta hand om! Så jag mötte underbara människor. En del av dom visade sig inte vara så underbara men några bestod! Jag och Lion fann vänner som alltid är där 💕 De är guldvärda för oss!
När Milea kom så sjönk jag totalt. Hon va så jobbig å krävande. Men när hon blev lite äldre kände jag ändå att nä nu måste vi ut.. bort! Bryta de där å göra nåt innan jag blir så deprimerad! Även där försökte jag att inte vara blyg men jag var så trött så de va svårt. Men ändå så fick vi fina vänner även här! Tog kontakt med en gammal barndomsvän igen 😍 å de känns så bra! Så härligt! 

Men jag mår ändå dåligt lite psykiskt just nu för efter graviditeten med Milea så är jag så stel i kroppen. Så nu tränar jag när jag hinner. Sätter liksom ingen press. Jag tränar korta stunder då å då när typ barnen sover för att liksom känna att jag håller igång. För sista tiden så känner jag bara att jag vill röra på mig! Typ träna, springa, cykla, simma, osv.
Så de har jag kommit igång med. De känns bra! 😍

Å jag ska börja äta nå shakes för att ersätta frukost och lunch i några månader för att liksom få hjälp! För jag vill va mindre helt enkelt för jag älskar kläder men har svårt att hitta å köpa å vara nöjd över kläder jag tar på mig! Så ja nu är de allvar med vikten. Faktiskt! Säg va ni vill..

Alla människor är såklart fina som de är, lika mycket värda oavsett hur man ser ut 💕

Men man måste komma ihåg: att man alltid ska vara nöjd med sig själv!
Så jag tänkte faktiskt uppdatera lite här.. hur de går med viktnedgången osv! Så bilder å text kommer typ varannan vecka eller nåt kanske ☺️

(null)


Ta hand om er!
T j i n g e l i n g
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)