Varför göra de jobbigt för sig när man kan göra de enkelt?!

Ja men herregud! Ni vet ju att jag flytta för snart 2 år sen. Tiden bara springer iväg. Men vi har fortfarande inte packat upp allt! Kartongerna står där i källaren helt ostrukturerat och bara väntar på att få bli uppackade. 
Glädjen över att flytta! Men samtidigt ångesten över hur mycket man måste bära - hur man ska transportera allt från gamla bostaden till nya! Herregud! Jag minns den ångesten som igår. Det var sjukt! Vi sprang 2 snurrtrappor upp och ner. Fram och tillbaka! Åkte vända efter vända. Sprang i trappor i nya bostaden 2 trappor upp och ner. Har ni blivit svettiga än? 😂 Jag blev svettig bara av tanken! De enda jag kunde tänka på den dagen var - flyttfirma! Varför använde vi oss inte av flyttfirma? Dumt av oss! 
Har ni flyttat någon gång eller ska ni flytta? Jag tipsar verkligen er om att anlita flyttfirma! Haha. Tänk vilken underlättning! 
Några råd till er då som funderar på att anlita en flyttfirma- kolla att de har alla giltiga tillstånd som behövs och en boskaps försäkring!! Så kolla upp att företaget är ett ärligt företag!! Ni som bor i Malmö trakterna kan ja tipsa om flyttfirma i Malmö de har bra info på sin sida och de verkar helt klart vara ett seriöst företag 👌🏻
Tänk om de hade funnits typ i Stockholm/Norrtälje då hade man ju lätt anlitat dom ☺️

Lycka till med flytten! 😊

    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)