Vem vill inte bo på ett slott 😍

Ingen.. eller okej dom flesta människor har inte råd att köpa sig ett eget slott!! Men då är det väl helt fantastiskt att man kan ta sig till ett slott och få bo på fantastiskt slott en liten bit utanför super vackra Stockholm!
Man kan ju till exempel ha konferens på slott. Vi vet ju alla att de flesta arbetsplatser har konferenser som varar i ca 2-3 dagar nån gång under året och då kan man ju verkligen passa på att njuta medan man arbetar på ett slott! Det vore ju rena drömmen om man nu inte har råd att köpa sitt egna slott?! 😂
Nu har ju inte jag råd med det, så jag har faktiskt försökt få chefen att ta in på just detta slott när vi ska ha konferens  som vi alltid har i 2 dagar i Augusti. (Har även 2 dagar i Maj men då brukar vi vara på arbetsplatsen för att liksom strukturera upp och rensa inför hösten) så i Augusti planerar vi och då åker vi bort och har de bra. Men än har vi inte varit på detta fantastiska slott 😢 och nu har jag bytt jobb. Men ja kommer inte sluta rekommendera detta. En dag kanske man får sitta där i den fina vackra miljön. 

Har ni någon gång varit på ett slott?
Jag har bara hört massa positivt om just Johannesbergsslott och då blir man mer och mer sugen på att ta sig dit och se vad alla pratar så gott om. Jag har varit på ett slott tidigare (Jag valde dock att inte bo där just då för det var så nära hem) men det var så fint 😍 så jag vill mer än gärna ta mig till Johannesbergsslott!

En dag.. ska jag ta mig dit!
Och om ni tar er dit innan mig. Skicka ett foto hur fint de är 😂

Tänk er på sommaren när allt är grönt och blommigt! 😍

    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)