Snygga bilar är svåra att hitta

En snygg bil vill vi alla ha! Jag älskar bilar. Att få prova sig fram vad man vill ha. Hittar nya saker på vägen. Nya funktioner. Och idag har nya bilar alldeles för många onödiga tillbehör och funktioner. Kolla bara på bilarna från typ 90-talet. De funkar exakt lika bra!!
Vi spanar faktiskt på ny bil att köpa. Jag är en tjej som liksom vill ha en stor och tuff bil. Men jag liksom försvinner lite bakom ratten 😂
Ford F-150 Raptor 2018 är en amerikansk liknande bil och den är sjukt snygg. Väldigt stor och kanske väldigt onödig för mig att ha men den är ju så cool!! Den hade jag gärna ägt. Andra dröm bilar jag vill köpa är Range Rover, Lexus, och nu kommer jag inte ihåg modellen men det är en svart bil som Vin Diesel kör i Fast and Furious filmerna. Den går nog inte att få tag i här i Sverige så den måste man nog Importera från typ USA. Men det hindrar liksom inte mig. Kör på bara säger jag! ☺️
Vill man väldigt gärna ha något så kan man ju faktiskt få tag i de även om de är i ett annat land. Det finns ju företag som hjälper till med just Importera bil från USA. Men asså kom igen! Hur ofta kollar man inte på film och hittar minst en snygg bil man vill ha?! 
En dröm jag även har är att ha en krom färgad bil. Hur coolt skulle inte de vara 😂

Min sambo är ju biltokig. Han kollar ofta på bilar att importera. Han bygger om bilar som han sedan driftar med. Han har haft en Opel Calibra, 2st Nissan 200sx och just nu har han en BMW .. eh jag kommer inte ihåg modellen men jag vet att den inte är så populär i Sverige. Finns inte många kvar av den. Han importerar delar till den iallafall. Sjukt snygg är den iallafall!
Så ja, jag skulle lätt importera bil för att få det jag vill ha. Skönt att man även kan få hjälp med de av bra företag.

Har ni importerat en bil nån gång?


    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)