Nu är det dags igen..

De enda jag ser på instagram just nu är just skönhetsbehandlingar, botox och fillers! Influencer och andra kändisar lägger just nu upp mycket om just fillers och botox! Folk har kommentarer om de ena och det andra.. Största delen är negativa! Vilket är väldigt tråkigt.. Jag har absolut inga problem med det idag. Förut hade jag så mycket åsikter om de där, men det var liksom inget folk prata om öppet när jag var yngre så när någon väl pratade om det så blev det så stort. Sen tycker jag även att personer då använder botox och fillers på ett dåligt sätt. Resultaten var inte snygga! De var så extrema resultat - jätteläppar eller jätte tuttar typ! Som såg helt onormalt ut. De var inte fint i mina ögon, men såklart så kan de vara fint i andras ögon.

Men idag upplever jag att folk är mer öppna med att de gör sådant. Och jag anser att det är helt okej. Idag använder sig folk botox och fillers på ett positivt sätt! Har man en liten rynka man avskyr varje gång man ser sig i spegeln - Ja, fixa det då! Eller föddes man som kvinna med mindre bröst - eller inga bröst alls kanske - Ja förstora dom då! Varför inte? Men idag skaffar man typ inte enorma bröst utan man skaffar "lite större än de man själv har, men som man ändå inte tar för stort fokus" 

Jag själv skulle ju vilja fixa brösten lite och läpparna skulle jag vilja förstora lite grann. 
Skulle kanske kunna tänka mig att göra en fettsugning också. Om viktnedgången inte går som den ska 🙈
Men stora läppar är så fint 😍 ah inte för stora läppar för de ser bara jobbigt ut ☺️
Jag har aldrig ändrat något på mig, men jag ska faktiskt aldrig säga aldrig!! 
Och om jag skulle få för mig att göra det någon gång så tror jag att det kommer bli plastikkirurgi i Stockholm  Det är nog närmast för mig. 

Varför inte fixa de lilla som man stör sig på sig själv?! Man behöver ju inte göra det till det extrema! Det är ju bättre att kanske fixa och börja vara nöjd med sig själv än att vakna varje morgon och störa sig på saker som går att fixa! ☺️

Har ni fixat något på er själva eller skulle ni vilja göra det? 😍

    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)