Alltså ibland saknar man ju de gamla tiderna 💕

Det sjuka är jag på sista tiden har börjat tänka tillbaka på alla mina fina vänner jag hade för ett antal år sedan. När de var dom ända som fick mig att må förjävla bra!
När jag alltid ville åka till Grisslehamn så fort jag fick en ledig stund.. För att hänga med mina fantastiska glädjespridande vänner!!
Jag älskade dom något förförfärligt! Varenda en av dom. Några älskade jag såklart lite mer än andra 😂 men jag hade liksom mina två bästa killkompisar och jag hade mina två favorit tjejkompisar. De va dom som ALLTID fanns vid min sida!! Oavsett vad.. De va dom som såg på en när man inte mådde bra å gjorde en glad. Eller bara lät en vara men ändå fanns nära till hands 💕 Asså jag blir typ ledsen när jag tönker på allt som hänt. Av lycka såklart! Allt hände av en orsak å allt var så värt det!!

Det tråkiga med de hela är att vi inte sågs lika ofta på höst å vinter som vi gjorde på våren å sommaren.. och under den perioden som vi inte sågs så ofta så förlorade jag en älskad person i mitt liv! 😢 I samband med de så slutade jag höra av mig till mina vänner. Jag slutade svara på deras sms å samtal. Jag helt enkelt bara sket i allt! Jag mådde så jävla dåligt. Jag va så jävla deprimerad. Jag skadade mig själv och jag ville helt enkelt bara dö! De fanns inget för mig där i livet. Förutom min dåvarande pojkvän (som ja är tillsammans med än idag). Han kämpade för mig. Han fanns där hela vägen. Å de tackar jag för en idag för helt ärligt så hade jag inte funnits här idag annars.

Jag har börjat analysera allt för mina dåvarande vänner i Grisslehamn visste nog inget. Tänk om de bara trodde att jag hade fått en pojkvän å bara totalt sket i dom för de.. Skulle jag fan ALDRIG göra! Mitt krav till J när vi träffades va att jag skulle få fortsätta hänga med mina vänner - även fast de är killar - att jag fortfarande fick vara så nära vän med dom som vi alltid varit! Han skulle alltså inte få ändra på det! För om de inte fick va så, skulle vi aldrig ha funkat ihop.. men han gick med på de. Han va med å festa å hade de kul i Grissel. De va bara annat som kom emellan! Å idag så är jag så jävla ledsen att all kontakt bara upphörde! Jag saknar mina gamla vänner. Alla skratt! Allt häng! Vissa saknar man såklart mer  än andra! Någon försökte hålla kontakt å ville ses men jag hade gått upp så mkt i vikt av alla mediciner så jag skämdes över mitt utseende. Så ja ville att de skulle minnas mig som den glada tjej jag egentligen va. Inte den feta bittra kärringen 😂  egentligen så tror ja att de sket i hur jag såg ut de va antagligen mina vänner för de gilla min personlighet men vem vet?! Ja kan ju inte påstå att ja nångång varit snygg 😂 

Jag saknar fan Mia, Linda, Philip å Linus! De va fan dom som va mig närmast! 💕
Sen saknar ja såklart alla andra också 💕 
Alla galna fantastiska människor 😍😂    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)