Andas in.. Andas ut!! - Med bra ventilation vetja

Om du är på jobbet just nu, eller hemma, och det finns ventilation i byggnaden så ska du känna den friska luften sjunka in i dina lungor när du andas. Detta är mycket viktigt för att kroppen ska må bra! Din hälsa är A och O! och om det inte finns ventilation så bör du skaffa det eller se till att din arbetsgivare skaffar det.. Ventilation i byggnaden gör att fukt förvinner så de inte hinner sätta sig i väggar, fönster, osv, för att sedan utvecklas till mögel!
Luften kommer då inte vara lika frisk längre och man har lättare att få allergier. Speciellt barn för de är mer känsliga än oss vuxna för att få just allergier!
 
Har du bra ventilation så ska detta förhindra att fukten stannar och mögel bildas..
Vi människor behöver vår friska luft för att må bra! När kroppen mår bra så sover vi bättre och vi mår ju såklart bättre rent generellt! Vi vill väl alla må bra, sova bra och vara glada! :)
 
Jag bor i en bostadsrätt och vi har inget mögel tack vare vår ventilation!
Nu är det ju så att det finns massa olika typer av ventilation, så det bästa är ju egentligen att fråga proffsen som kan sånt där, om vad man skulle behöva utefter sitt behov.. Jag vill tipsa er om en ventilation sida där det finns bra information och produkter.
Enkelt att hitta på den sidan också! :)
 
Hoppas ni blivit lite klokare på det här med ventilation och vad det gör för nytta!
Ta hand om er!
 
 
 
 
 


/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)