B - I - N - G - O !

Det är ju det man skriker när man får en full rad. Lyckan och spänningen man har i kroppen är ju obeskrivligt härlig! Den som inte spelat bingo har missat något riktigt spännande och förväntansfullt spel. Tänk er liksom bingolotto, det är ju sjukt kul - Tycker jag! Men reklamen är ju helt värdelös och det är mer reklam och annat skit än spelande.
Så det jag har funderat på är att spela bingo online! Är ni med? Man slipper reklam och annat trams!
 
 
Bingo har ju blivit sjukt populärt och det finns hur många olika bingo sidor som helst att välja mellan!
Ibland kan de vara svårt att veta vilken sida man ska välja, för de gäller att ta en sida som är seriös och inte något lurendrejeri.
Spelabingo.org kan du hitta olika bingo sidor som är recenserade och placerade i en topplista.
Där står även erbjudanden som finns på själva bingosidan. Jag tycker denna sida är väldigt enkel att hitta på och de har gjort ett grymt jobb med den. Man behöver liksom inte sitta och leta runt efter bingo sidor själv, utan de har gjort det åt en.. Sjukt skönt! och man kan lägga mer tid på att spela än att leta efter bingosidor. De uppdaterar sidan konternuerligt, så de uppgifter som finns i topplistan är det som gäller. Vissa sidor har ju även välkomstbonus, osv, så det är helt klart värt att kika in och prov spela! :)
 


/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)