Andra veckan på semestern! Och vädret är fantastiskt denna vecka! :)

Fantastiskt!
-2kg. till! Underbart! ;)
 
.. I Tisdags åkte sis å hennes familj hem mitt på dagen. Jag å babe la oss i luftmadrassen å prata.. Sen kom vi på att vi skulle möblera om i vardagsrummet! Så ja - det va väl de vi sysselsatte oss med till sent på eftermiddagen!
Efteråt låg det ju S K I T  överallt här hemma, så jag kände att de va bara att ta tag i den där rensningen nu som jag pratat om så länge.. Så sagt och gjort, här sitter jag och har fortfarande INTE rensat klart!
Hur mkt skit kan två människor egentligen ha :P
(mest jag)
Jag hamstrar! haha. Lägger saker i varenda j*vla hörn och i varenda liten låda..
 
.. Men hörni, jag har ändå semester, så jag har gjort så att jag umgåtts med babe på dagarna ute i det fina vädret (känns dumt att va inne å städa när vädret är super bra och man har semester), och så har jag rensat på kvällarna ist!
Vilket funkat bra, tycker jag.. :)
 
Vardagsrummet är nästan klart!
Och balkongen är i stort sett rensad.. En hel hög ska till tippen - men vi måste vänta till på lördag, för vi har ju babes firma bil så vi måste söka dispans minst 2 vardagar innan vi kommer.. Så idag fixade vi de, så på Lördag drar vi till tippen! :)
Efter att vi varit där kan jag börja "sortera upp" mer på balkongen, för just nu går det inte att gå där! Och jag skämtar inte då asså! Så j*vla mycket skit, som sagt! Ni anar inte.. haha!
 
Sista veckan på semestern förväntar jag mig att jag bara ska få sola och slappa! Och frhoppningsvis slutet av vecka 3.. ;)
 
Ska iväg med sis å hennes familj på semester!
Få se vad som händer ..
Bloggar väl mer senare!
 
Hoppas ni har det bra!
T j i n g e l i n g


/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)