Jag kör inte bil i mörkret

Rubriken är sanning!
Om jag kan så kör jag inte bil i mörkret.
Ibland måste man när man åkt någonstans och sen måste man ju hem och de hunnit bli mörkt.. då har man ju inge val! Men om tex jag och min sambo åkt bort då får alltid han köra när de är mörkt, men tro inte att jag sitter och njuter av bilresan då.. jag sitter på helspänn och stirrar som en tok på vägbanan och i diken. Vem vet vad som kan hoppa upp där mitt på vägen? Jag har varit med om olyckor där räv och rådjur blivit påkörda. De kommer ju från ingenstans och helt plötsligt står de bara där! Så läskigt! Och ännu värre är när det snöar eller spöregnar och sikten är ännu sämre! Då undviker jag helst att köra bil överhuvudtaget. Man borde ha xenonljus extraljus för att verkligen ha superbra sikt i mörkret! Då skulle jag nog kunna tänka mig att köra i mörkret faktiskt! 
Brukar ni köra i mörkret? Eller sitter ni hellre brevid som jag? Sitter ni då avslappnade eller på helspänn?

Mörkret är läskigt, för man ser inte in i de utan ett bra ljus, så vad som helst kan ju i princip stå och titta på mig utan att jag ser det. Det är ju lite läskigt ändå.

Våran bil är avställd just nu, så jag kör ingen bil alls just idag, men vi kollar på en ny bil och då kanske man skulle satsa på extra ljus så man känner sig säkrare när man kör i mörkret.

Ta det lugnt i mörkret! 
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)