Sjuk stuga här i vårt hus

Ja fy tusan! Den ena börja efter den andra.. 😓
Lion var ju värst förkyld å han har sin infektionsastma när han är förkyld så han får andas i mask flera gånger om dagen.
Själv har ja haft konstigt ont i magen. Tills jag fick migrän å sen kom förkylningen å febern.
Å pang så vakna Milea å inte kunde andas med näsan för den va igentäppt så vi försöker få ordning på de.
J har varit hemma å hjälpt till eftersom jag varit sjuk å inte riktigt kunnat ta hand om barnen fullt ut..
Imorgon ska J jobba men vi andra blir hemma men ja är bättre så ja kan ta hand om båda barnen igen.
På torsdag får nog L gå på dagis igen för då ska jag å M till öppna förskolan å göra hand å fotavtryck ☺️

Självklart har vi hunnit julpynta också! Vilket känns skönt annats är jag alltid ute i sista sekund med de 😂
Får väl se vad som händer mer i veckan å i helgen.
Hoppas ni är friska å klarat er från de mesta sjukdomar nu i sjuk tiderna!
T j i n g e l i n g/ Love MissLie ♥

Ny mobil

Jag har varit sämst på att blogga, svara på samtal å smsa, m.m pga att min mobil säckat ihop. Batteriet höll i typ 5 minuter om jag hade tur. Från 100% till att den stängde av sig för de va 0% batteri helt plötsligt! Så irriterande. Men nu har jag fixat ny, så nu kommer de bli bättring på allt hoppas jag. 

Livet rullar väl på. Lion går på dagis. Han skolades in på dagis i NT i Augusti. Gick där i några veckor - jag åkte buss med honom dit å hem för att han skulle få gå där men så efter semestern så gick firman som Babe jobba hos i konkurs. Så han fick söka nytt jobb å de blev i Sthlm. Så vi sa upp platsen på dagis i NT å skaffa ny plats i H-vik där vi bor. Jag skola in honom 2 dagar. Han va där en dag själv å sen va fe bara åka till BB på natten så Lion va hos sin moster å då fick han gå långa dagar på dagis. Skönt att jag hann skola in honom å att han fick va där en dag själv innan ☺️ ja sen rullar livet på. Varje morgon går jag med Lion till dagis sen gå ja å hämtar honom. Så skönt att komma ut å promenera ☺️ milea hade mycket magont i början av sin tid här i världen men de blev bättre å bättre för varje dag som gick men sen kom de tillbaka å vi kämpar med att få henne nöjd här hemma. Men de blir väl bättre med tiden får vi hoppas. På måndag ska hon få vaccin mot rotaviruset å då kommer hon väl få mer magont men jag hoppas att hon slipper de.

Trött å sliten morsa som behöver fixa brynen 🙈
(null)/ Love MissLie ♥

Nämen tjenare min lilla drama queen

Ja den 4 oktober så kom våran dotter till världen. Lions lilla syster. Hon är en riktig drama Queen som gnäller å skriker för allt - raka motsatsen till Lion. Så jag är helt färdig! Men hon är såklart också helt underbar med sina stora fina ögon å sitt leende. Hon "pratar" rätt mycket också.. Man får ta de onda med de goda ☺️ 
Imorgon blir hon alltså 6 veckor. Å igår va vi på BVC å vägde. Så köpte ja magdroppar på apoteket påväg hem för att se om de hjälper hennes mage med luften. Iaf så kom hon på sin bf dag - kanelbullens dag. Å hon va 50cm å vägde 3130g.
En vecka senare vägde hon typ 3200g å va 51,3 cm å igår vägde hon nåt med 4100g å är 54cm, Så hon växer så de knakar. 

Hon fick namnet Milea 💕
(null)/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)