Days just disapear

Tjaba tjena hallå där!
 
 
Sen Lion kom har sömnen varit sådär.. Men så är de väl med spädbarn helt enkelt.. Han har varit så snäll från dag 1. Han gnäller lite lite svagt när han är hungrig eller vill ha närhet.. Första dagarna myste vi bara 😍 Han ville inte ligga själv så han gick sova bredvid mig.. Påskhelgen va vi i Hallsta där vi hälsa på farsan, bodde hos sis, träffa moster K och va på påskmiddag hos mormor. Härlig helg ☺️
 
Efter påskhelgen så la vi L i egen säng som han accepterade rätt fort.. han klarade av att vara själv korta stunder på dagarna, osv.. Någon vecka senare ändrades den igen. Å han gnällde när han blev ensam.. Sen blev de bra igen 😁 Han har sina korta perioder när han inte vill vara själv. Vissa dagar funkar bättre än andra!
Han har växt väldigt mkt å är inte så liten längre i våra ögon, medan andra fortsätter såga att han är så liten å söt.. Mest tanter å gubbar på stan 😂 Man får helt annan kontakt med annat folk när man har bebis.. haha!
 
När Babe började jobba efter sina 10 dagar plus påskledigheten så blev L å jag ensamma men de Hr gått superbra ändå.. 😉 Allt flyter på, helt enkelt!
 
Vi går promenader å myser å bara har de bra 👌🏻
Imorgon ska vi till mitt jobb å hälsa på.. Fast han hat redan visat upp sig där lite fort, men imorgon blir de bebismys för någras del å så får vi se om han får träffa barnen eller inte.. 🙂
 
Hoppas ni mår bra å att ni har en bra vecka!
T j i n g e l i n g


/ Love MissLie ♥

Ingen förtjänar att kalla sig själv fetto eller andra otrevligheter

Även fast jag varit gravid och haft det kämpigt med annat så har jag ändrats rätt mycket under åren och jag har gått ner ca 30 kilo helt själv!! Det är väldigt bra kämpat känner jag och jag känner mig lite lättare, men jag tycker inte att det syns så mycket.. Tills jag hitta dessa bilder med rubriken "Fetto" på min dator..
 
Minns inte ens när jag satt vid datorn sist, men nu har jag tagit tag i det och man hittar massa skit på den och så har jag ändrat bloggdesignen också.. Hoppas ni gillar den!
 
 
 
Kanske kan ta helkroppsbilder också om ni vill..
Hoppas ni mår bra! Ta hand om er!


/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)