I år älskar jag snön!

Hej alla sötingar!
Hur mår ni?
Själv mår jag väl ganska bra, tror jag.
 
I Fredags va vi ju på Danderyd å gjorde ul. Allt såg bra ut. Sillen verkar va frisk. Växer som den ska.
Vi drog sedan till Täby c å shoppade loss rejält. Stannade till på Arninge c när vi skulle hemåt.
Sen i Nt stanna vi till på H&M. Sen åkte vi direkt till Hallsta. Vi va där runt tre kanske. Så vi fick vänta på att J å Lilleman skulle komma hem. De kom strax efter fyra. 😊 Sen lekte vi järnet. sis åkte båten. Så henne gick ja å mötte upp runt nio tiden på kvällen. När hon kom hem med bussen. Lördag lekte vi ute i snön 😍 Sen kalas hos mormor. Sen fick vi plankstek till middag. Mums.
Sen va vi tvungna att åka hem.
På Söndagen shoppa vi lite på jula innan vi fick besök av babes kompis A. Grabbarna shoppa lite saker så de kunde laga god middag. Lyx 😊 Han drog hem runt halv tolv på natten å då va de typ läggdags. 😜
 
Måndag jobb. Sen hem å slappa å tvättade lite. Babe kände sin första rejäla spark..  😍 Gått in i v. 20 nu.
 
Tisdag jobb. Sen dra till H&M byta storlek på en jacka till sis grabb, dra till babes jobbarkompis p lämna nå saker, dra till garaget, köpa mat på knuten, Willys å köpa läsk.
Sen hem å äta å nu slappar vi. Ska duscha strax å sen ska ja kolla tv. Svenska Hollywoodfruar, mammor å sen PH. 😊 Sen läggdags. Måste fixa brynen också. Har inte gjort de på evigheter.. Buskisar!
Imorgon börjar jag tidigare. så ska upp innan klockan åtta. Få se va som händer när vi kmr hem 😊 
 
I helgen ska ja bara slappa! nästa vecka ska jag rensa! bli mkt som ska fixas om å rensas här hemma innan bebis kommer. ☺ kommer bli så fint!
 
Hoppas ni mår bra!!
T j i n g e l i n g


/ Love MissLie ♥

Mina kära läsare - Här är anledningen till min dåliga uppdatering

Mitt liv just nu.. Har varit lite upp å ner å fram å bak!
 
Vi var ju på semester med min syster å hennes familj. vilket jag skrivit om tidigare.
Veckan därpå så (sista semester veckan) kom inte min mens som den skulle å ja mådde konstigt. Så den 2 augusti på morgonen (runt 9-10 tiden) kissa jag på sticka å de visade positivt. väldigt svagt dock! så jag kissa på typ 4 till för att va helt säker 😂
Trodde ändå inte på de. Packade ner en bebis kofta i en High chaparall påse tillsammans med ett positivt gravtest å väckte babe. Han blev ju typ över lycklig. Själv trodde ja inte på de. Vi klädde på oss å drog till apoteket direkt å köpte såna clearblue som visar hur långt gången man är. De visade 2-3 veckor vilket betyder ca 5 veckor. Så vi tog med ett test å drog till min syster å hennes familj i hallsta. Jag ville inte slänga fram ett gravtest så jag tog fram fotot vi tog på de. så gav ja de till deras son å så fick han gå till sis å visa. 😂 åh ja tror hon blev glad. haha. sen gapade jag till hennes karl att deras son skulle få en kusin. han blev super glad iaf 😊
 
Vi va där hela dagen å pratade massa.
På kvällen mådde jag värre å blev liggandes i soffan resten av veckan. jag va så svimfärdig å illamående så jag höll på att dö. haha. sen sov jag hela tiden. jag kunde inte hålla mig vaken asså. haha.
 
Sen mellan allt de dåliga mående så har jag försökt jobba. jag har försökt ta hand om hemmet så gott de gick (vilket knappt gick alls). vi umgicks med sis å hennes familj, m.m. Men har mest legat i soffan trött å illamående!
 
Idag är jag i mitten på v.19. magen har börjat sticka ut lite, men inte mycket. jag mår fortfarande illa, men de är ett annat typ av illamående nu som är mer hanterbart.
Har känt bebis röra sig (som vi kallar heffaklumpen, bebis, sillen, han). igår kände jag sparkar som nådde ut på magen. 😊
 
Är även förkyld just nu. men är ledig imorgon för vi ska till Danderyd.
 
Juste i v. 13 va vi på gynakuten för jag hade smärtor i magen. men de hitta inge som va fel.
Å vi kallar bebisen för han fast vi inte vet kön 😂
 
Vi har ännu inte riktigt gått ut med att jag är gravid.
Några arbetskamrater vet. familjen vet. men imorgon kommer vi gå ut med de..
 
Ja vi har alltså bara mått dåligt här hemma å försöker förbereda oss för de som kommer ske.
Plus att jag inte vetat vad jag ska skriva eftersom de mesta kretsat kring just detta.
 
Å jag har världens bästa sis som stöd i allt de här! det är jag evigt tacksam för! frågar tusen konstiga frågor å hon bara svarar å hjälper till. tack 😘
 
Ska försöka ta tag i stor rensningen här hemma så vi kan göra plats för bebis sen när den kommer 😊
 
Längtar till imorgon!
T j i n g e l i n g
 
 
 


/ Love MissLie ♥

När kylan slår till vill man bara in i värmen - Bastuspecialisten

Asså hallå, har ni sett snön som bara faller och faller där ute ?
Hur mysigt som helst ju, men det är även svinkallt!
På riktigt asså.. Var ute i flera timmar idag. När jag väl kom in så blev jag aldrig varm.
När jag kom hem ställde jag mig i duschen svinlänge bara för att få upp värmen, vilket inte gick!
De jag vill komma till är att jag alltid  önskat mig en bastu!
Fast egentligen, vem önskar sig inte det?!
Men jag menar verkligen att nu på hösten och vintern så vill ju vi människor värma oss. Vi hittar ju på massa olika sätt att värma oss, men de bästa sättet är ju faktiskt att få sätta sig i en bastu och bara låta kroppen värma sig efter att ha varit ute i kylan.
 
Just nu bor ju jag i lägenhet, så här kan vi inte riktigt bygga en bastu, men min dröm - mitt mål är att få ha en superfin lyxig bastu när vi flyttar till hus i framtiden..
Jag skulle typ bo i den eftersom jag alltid fryser och är kall.
 
Jag sitter ofta och kollar runt på bastu varianter så när det väl är dags att bygga en bastu så vill jag ju veta exakt vad som finns och jag vill ju veta vad jag vill ha. Jag har faktiskt hittat snygga bastu på Bastuspecialisten hemsida. Stilrent ska det vara och när jag tittade på deras hemsida hitta jag faktiskt super mysiga braskaminer.. Åh så mysigt - Blev ännu mer sugen på en braskamin nu också.. Mer än jag tidigare varit.. Lär ju bli en sådan i framtiden också! Mys!
 
 
 


/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)