Hyllcenter - För dig som behöver förvaring och gärna skapar ditt egna hyllsystem

Omg! Hörni, jag kanske ska flytta! Som ni kanske redan vet. Nu går jag bara rakt på sak! Haha, men det gör väl inget.. Jag har iallafall en hel del skit här hemma. Skåp, hyllor, lådor - All förvaring är smockfull! Det väller över.. Så min första prioritering när vi flyttar är: Förvaringsmöbler! Alltså de ska finnas massa SNYGG förvaring. Så skåp och lådor slipper vara överfulla - Så fulla att man inte ens vill öppna dessa! För då ramlar bara saker ut.. Ni hör ju själva! Jag har iallfall inte hittat någon bra förvarings lösning, tills för en stund sedan!

Hur sjutton har jag kunnat missa denna sida?! På riktigt asså.. Det är ju galet snygg förvaring, bra förvaring, förvaring i olika storlekar och bäst av allt - man kan bygga sitt ett hyllsystem! Helt fantastiskt!

Detta är för både hem och företag och om man går in på deras hemsida, Hyllcenter, så kan man hitta massa inspirations bilder. Och självklart kan man se vad för produkter de har. Vill man hellre gå i butik så finns de butik i Stockholm och Umeå.. Information hittar ni mera på deras hemsida! :) Super snygg hemsida och enkel att hitta på! :)

Jag ska sätta mig direkt och spana in deras sortiment/produkter noggrannare.. Och bygga mitt eget hyllsystem! Denna sida är bara helt grym i mina ögon! Hoppas den blir desamma i era! :)

 
 
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)