Azdesign hjälper dig när du behöver snygga möbler

En dröm på sommaren är att få ha en grymt fin uteplats!
Som när man går ute på stan och man ser hur serveringarna har plockat ut alla fina bord och stolar och gjort det mysigt på utsidan av restaurangerna och cafeerna. Det är verkligen en riktig mysfaktor när man går ut på sommaren, tycker jag!
Även när man kommer hem till folk som har mysigt på sina uteplatser med fina och sköna möbler, växter, osv.. Hur mysigt som helst!
Själv bor jag ju i en liten lägenhet, med en balkong som just nu är full med skit!
Där skulle jag verkligen vilja rensa tomt, måla om och få dit sjukt fina möbler! Så man kan sitta och mysa och äta sina dagliga måltider och njuta av friska luften och utsikten!
 
Vi har faktiskt byggt ett eget barbord ute på balkongen, men där sitter man och sittar in i väggen när man ska använda det, fast man vill ju kolla utåt och inte in i en vägg! Haha, så det va inte riktigt bra tänkt där..
Men jag har hittat sjukt snygga barbord från azdesign.
 
Om ni, precis som jag, söker utemöbler som är lika snygga och tåliga möbler som har riktigt bra kvalite, så tycker jag att ni ska kolla in azdesign.se. De säljer möbler som är till för restauranger och uteserveringar. Självklart kan privatpersoner också shoppa där - vilket är grymt bra, tycker jag! :)
 
Sidan är jätte enkel att hitta på och den har stilren design! :)
 

 
 
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)