Andra veckan på semestern! Och vädret är fantastiskt denna vecka! :)

Fantastiskt!
-2kg. till! Underbart! ;)
 
.. I Tisdags åkte sis å hennes familj hem mitt på dagen. Jag å babe la oss i luftmadrassen å prata.. Sen kom vi på att vi skulle möblera om i vardagsrummet! Så ja - det va väl de vi sysselsatte oss med till sent på eftermiddagen!
Efteråt låg det ju S K I T  överallt här hemma, så jag kände att de va bara att ta tag i den där rensningen nu som jag pratat om så länge.. Så sagt och gjort, här sitter jag och har fortfarande INTE rensat klart!
Hur mkt skit kan två människor egentligen ha :P
(mest jag)
Jag hamstrar! haha. Lägger saker i varenda j*vla hörn och i varenda liten låda..
 
.. Men hörni, jag har ändå semester, så jag har gjort så att jag umgåtts med babe på dagarna ute i det fina vädret (känns dumt att va inne å städa när vädret är super bra och man har semester), och så har jag rensat på kvällarna ist!
Vilket funkat bra, tycker jag.. :)
 
Vardagsrummet är nästan klart!
Och balkongen är i stort sett rensad.. En hel hög ska till tippen - men vi måste vänta till på lördag, för vi har ju babes firma bil så vi måste söka dispans minst 2 vardagar innan vi kommer.. Så idag fixade vi de, så på Lördag drar vi till tippen! :)
Efter att vi varit där kan jag börja "sortera upp" mer på balkongen, för just nu går det inte att gå där! Och jag skämtar inte då asså! Så j*vla mycket skit, som sagt! Ni anar inte.. haha!
 
Sista veckan på semestern förväntar jag mig att jag bara ska få sola och slappa! Och frhoppningsvis slutet av vecka 3.. ;)
 
Ska iväg med sis å hennes familj på semester!
Få se vad som händer ..
Bloggar väl mer senare!
 
Hoppas ni har det bra!
T j i n g e l i n g


/ Love MissLie ♥

De är semester tider nu 🍸🍹

Hej alla söta stjärnor där ute.
Förra Fredagen gick vi på semester här hemma. Så skönt! Drog till Hallsta till sis å hennes familj. Följde med å hämta bebis på dagis medan babe hjälpte j med taket.
Så första semester veckan hjälpte babe till att fixa deras tak medan jag va barnvakt. På Tisdagen tog grabbarna ledigt från taket så vi drog till Uppsala å lekte på Leos Lekland. Svin kul ju. 😂 😂 
Sen handla vi på bauhaus å åt på McDonalds. 

I Fredags drog vi hem till nt tillsammans med sis å hennes familj. Taket blev klart å på Lördagen gick vi på American Car Show. Tråkigt när burnouten är borttagen. Men de fick gå ändå, helt enkelt.
Efter acs så gick vi till lommarn där jag, j å bebis badade. Kvällen bjöd på hemlevererad snabbmat å filmmys. Skräckfilmer för hela slanten när sis är här 👻 😁
Igår åkte vi till Riala å badade. Super skönt. Sen hem å ta powernap 😊
Lagade fläskfilé, färskpotatis å gräddsås till middag. Supergott vart de. 😄

Idag har vi typ en slappardag. Grabbarna drog iväg på ärenden. Sis å jag slappar. Ska gå å bada senare. Är de semester så är de 😊

Efter semestern ska jag försöka gå å vaccinera mig. Kom på de nyss typ. Hade helt glömt att jag skulle göra de för flera veckor sen 😜

Få se vad som händer imorgon. Imorgon ska iaf sis å familjen hem 🏡 😢
Ska bli bättre på att blogga. Måste  börja fota mer också. Hihi.

Hoppas ni har de bra!!
Ta hand om er.
T j i n g e l i n g/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)