Godmorgon - sen en timme tillbaka

Här sitter jag hemma i soffan å väntar på att få gå till jobbet.. Idag jobbar jag heldag. Många som är sjuka nu när de är influensa å magsjuka som går.. usch å fy! Kommer hem vid halv sex ikväll. Å då hade jag tänkt baka lite. Men få se om jag orkar.. kanske bakar imorgon istället.
 
Hoppas ni får en bra dag! ☺
T j i n g e l i n g 
 
 


/ Love MissLie ♥

Olingo hjälper dig med IT

I dagens samhälle är IT med i det mesta. Man behöver kunna det helt enkelt. Jag kan en del, men jag skulle lätt vilja lära mig ännu mer.. Det finns hur mycket som helst att lära sig om just de ämnet.. Jag är nyfiken på vad som finns där som man inte redan vet om.. Känner ni er nyfikna på IT? Att få lära er mer än det ni redan kan? Jag kan faktiskt tipsa om en super bra sida, som är enkel, och man kan faktiskt boka ett web-möte med de som jobbar där. Man kan alltså gå utbildningar och kurser om just IT genom denna sida. Sidan har bra och mycket info om en hel del saker kring just detta. Så om man faktiskt har funderat på IT eller börjar fundera på det nu, så tycker jag att ni inte ska tveka på att kolla in sidan. Som jag brukar säga - Det kostar inget att titta.. ;) eller hur?! Jag ska fundera vidare på saken faktiskt. För de här kan va en stor möjlighet i framtiden.. För som sagt, detta finns överallt i dagens samhälle.. Håller ni inte med? ;) På sidan hittar du alltså konsulttjänster och utbildningar inom IT Service Management. Olingo heter sidan och den är snygg, stilren och hur enkelt som helst att hitta på. Sen måste jag faktiskt bara säga att företaget stödjer barncancerfonden. I mina ögon är det fantastiskt!
 
 
 
 


/ Love MissLie ♥

I have found my energy again - It was under the bed.. or was it 🙊

Idag va en effektiv dag.. eller?! Haha.
Va uppe ganska tidigt. Gick till jobbet. Jobbade 2h. Gick hem. Åt lite. Duschade. Gick tillbaka till jobbet. Jobbade. Pysslade med pringels rör. Ska bli en låny drake 🐲 kom hem. Kolla greys. Håller på med middagen nu. Ska bara slappa på soffan å kolla greys resten av kvällen. Kanske målar lite i böckerna..

Sista tiden har jag haft massa energi. Ja har svårt att vakna på morgonen fortfarande, men när jag väl är uppe så måste jag göra nåt hela tiden.. jag hatar att laga mat, men nu är de kul?!
Jag fattar nada..

Å idag fick jag höra att jag ser mindre ut än förut.  De känns rätt bra måste jag säga! 😊

Hörs senare!
T j i n g e l i n g
/ Love MissLie ♥

Old out - New in !

Ny design!! Den andra strulade.. så nu har jag hållt på heeeeela helgen! Och idag Ä N T L I G E N fick jag den klar!
Är ganska nöjd, men de är fortfarande lite små saker kvar.. Men de fixar jag med tiden..
 
Vad tkr ni?!


/ Love MissLie ♥

Don't force someone to something they don't want to do

Igår va mäklaren här.. En har resan flyttat i sitt huvud.. en annan är fortfarande de osäker.. även osäker på om man pallar, vill, ångesten, rädslan, undran över var man ska ta vägen.. vad vill man, när vill man, hur vill man.. damn så jobbigt de ska va.
Vill till sthlm för där har man jobben utan större tid pendling å man jobbar där. Men å andra sidan vill man stanna för de e här man trivs å vill va.. alla tankar på en å samma gång. Blir bara katastrof i huvudet.. 😕

Idag har ja jobbat.. Handlat. Mys hemma i soffan. Ritat. Bara en slapp Fredag helt enkelt 😊 skönt! Faktiskt..

Ha en härlig kväll å trevlig helg!
T j i n g e l i n g


/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)