God Service - Vem vill inte ha de fint hemma?

Asså just nu är jag i en sån period där jag verkligen inte har någon lust eller ork att fixa här hemma..
Jag skojar inte när jag säger att jag ite vet när jag dammsög sist, eller dammade.. eller putsade fönstren.. Det ser ordagrant ut som en svinstia här hemma.. Och då skojar jag verkligen inte..
 
Folk vill nog inte komma hit till oss och vi vill verkligen inte släppa in någon.. På riktigt!!
Så illa är de tyvärr.. Men nu har man typ vant si.. Vilket man egentligen inte ska behöva göra..
Sambon har dock varit duktig och fixat disken iaf. Och så har vi självlart tömt sopor.. Men resten av hemmet ser riktigt dåligt ut..
Det ligger saker på hela golven i varje rum.. Till och med kläder ligger på golvet i varje rum.. Rena kläder då :P
 
Min tanke är: Kan ingen göra detta åt mig? och de finns de ju faktiskt.. De finns ju hemstädning för privatpersoner som inte kostar så mycket. Och då kan de ju göra de du inte vill eller orkar, som t.ex putsa fönster.. De kommer ju efter de man bestämt, om de nu är en dag i veckan, eller en gång i månaden.. Tänk er ångesten man har när man går till jobbet när hemmet är smutsigt och man bara vill städa de för att få ro i sitt hem.. Tänk er när ni kommer hem från jobbet och de är nystädat.. Tänk vilken ro och lycka i kroppen du skulle få.. Och bara ägna din tid till nåt annat som är roligare..
 
Jag har varit in på en sida och läst lite. Den hette God Service. Jag skulle rekommendera er att gå in och kolla och läsa.. De kostar ju inget att kolla och läsa.. De erbjuder riktigt bra tjänster inom städ! :)


/ Love MissLie ♥

Nä men hej har jag en blogg 😂

Ja jag ber än en gång om ursäkt för sämst uppdatering! 
Jag har inte mått så bra..
 
Men tredje veckan på semestern drog vi till hallsta till sis. På onsdagen åkte vi till Norrköping där vi gick på Kolmården på torsdagen. Sedan åkte vi till Jönköping där vi gick på High Chaparall på fredagen. Och sen åkte vi till Göteborg och gick på avenyn där på Lördagen. Shoppa en hel del. Åkte hem på eftermiddagen så vi va hemma på natten. Sis m familj sov hos oss till söndagen. Sen åkte de hem. Vi slappa. Tisdagen drog vi spontant till hallsta över dagen. Sen har vi bara legat hemma typ för jag har mått skit. Tråkigt slut på semestern men så kan de va tyvärr.
 
Bilder å mer text från semestern kommer komma en annan gång..
 
Sen har vi jobbat å varit lite sjuka å frusit i kylan som blivit.. Hösten är typ redan här 😢 
 
Kommer bli lite dålig uppdatering hör framöver bara så ni vet.. Jag vet inte hur länge, men jag ska kämpa på här och blogga när jag orkar å hinner..
 
Hoppas ni haft en grym sommar.
Ta hand om er!
 


/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)