This is what they do - PT Konsulterna

Vem vill inte komma i form lagom till sommaren? Alla vill väl göra sig redo för beachen som kommer att ske vilken månad som helst!

PT-Konsulterna är ett företag som vill hjälpa människor som vill komma i form. Jag hade faktiskt ärligt talat hängt med på deras träningsresa nu i maj OM jag inte hade lyckats komma igång med min egen viktnedgång på de sättet som jag nu gjort.
Men jag kan ju följa med ändå, men jag tycker att ni som vill träna, men inte vet hur ska följa med dom på deras resa! :) De kan ju bara bli kul, eller hur! :)

Utöver deras resa så kan man ju få hjälp att komma igång med sin träning, utveckla sin träning, elle rbar få hjälp och kanske tips på viktnedgång. Man kan alltså få en PT - Personlig tränare! :) De kan även ge dig hjälp, tips, råd om kosten och vet ni vad ?! Man kan få en PT online om man inte bor i närheten av deras anläggningar. De vill säga i Sthlm. :)

Så om man bara kontaktar dom så får man den hjälp man behöver. Har ni frågor kan ni också kontakta dom . Men jag tycker att ni ska gå in på deras hemsida och läsa lite, för bara de kommer svara och reda ut många va era frågetecken ni kan ha. :)

Va gör vi ? Nu kör vi ! :)
 
 
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)