My week is so stressful - But the weekend is going to be soo fun ! 😍

OMG hörni! Denna vecka är helt sjukt stressande!
Jag är sååååå trött!! Vill bara sova, men de har jag inte tid med!
 
I Måndags skulle jag har tränat mitt på dagen, och efter jobbet.. Men det blev inte så, för jag vaa tvungen att handla och hämta ut massa paket innan de skickades tillbaka! :/ Sen färgade jag mitt hår! :) Och fixade mina naglar.. :)
 
 
 
Tisdagen, alltså igår så fick jag lägga all min tid å energi på den äckliga tvätten vi har hemma i tusentals stora högar! :( Jag är verklien VÄRLDENS SÄMSTA KVINNA när de gäller hemmasysslor! Skäms nästan, men va fan asså.. Jag har annat för mig.. Iallafall så är hela vardagsrummet full av tvätt just nu! Det är massa torkställningar med blöt tvätt och så ligger de smutstvätt i högar på golvet! Haha..
 
Idag har jag då rensat garderoben. Det blev väl bra, så nu ligger massa saker ute på FB köp å sälj! :)
Annars slänger jag skiten om ja inte får de sålt snart.. Haha!
 
Imorgon, Torsdag, så skulle jag ha tränat både på dagen och på kvällen, men så kom jag på att en tjej ska ju komma hit för att testa 2 par skor jag säljer.. När hon skulle komma i helgen så åkte ju jag iväg.. Tänkte inte längre än så, helt enkelt! Haha! :P
Så de blir ingen träning för mig imorogn heller.. Men jag tränar ändå lite hemma så de gör inget! Får ta de nästa vecka istället! Så måste jag även packa imorgon och ta ner tvätten..
Skulle ha "fickat" med C idag, men hennes barn var sjuk, så vi får boka in de en annan dag.. Å förra veckan va de jag som avboka för jag kunde inte :(
 
Fredag måste jag verkligen dammsuga, sen ska jag fixa de sista och jobba.. Sen ska jag faktiskt sluta lite tidigare från jobbet för att vi ska iväg.. :) Jag skulle ha tränat kl. 19.. Prova på en helt ny dans! MEN det fick jag ju ställa in lika fort igen. Haha.. Mitt minne suger å jag bara bokar in sak efter sak efter sak..
Jag skulle ha gått ut å gått med Jen denna vecka också, men de har vi ju själva hört att de har ja inte haft tid med :P Haha! Så nästa vecka måste jag verkligen de! FÖR ATT JAG VILL DE! :)
 
Och ja - Vi ska nämligen till Hallsta denna helg också! Vi ska åka med syrrans man från NT till Hallsta på Fredag eftermiddag/kväll.
Sen åker vi buss hem på Söndagen..
Så på Lördagen ska vi till Thuns å jag ska shoppa L Å N G K L Ä N N I N G A R ! ! 😍
Så ska vi till Uppsala. Sen på kvällen kanske vi går på Majbrasa.. :)
På Söndagen är de nå Mary-Kay party - eller va de nu heter.. Haha!
Puuuuuuh, fullt upp! Men jag ser fram emot de :)
Hoppas ni har en grym vecka!
T j i n g e l i n g
 
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)