Du får en puss till påsk - Eller ingen alls.. Haha!

Tjoho my little stars!
 
Hur mår ni??
Jag mår väl.. inte så bra! Förkyld - igen! Och mår illa.. :(
Trött i kroppen..
 
Men jag tänkte bara uppdatera er lite om hur min påsk har varit å vad vi har gjort för kul! :)
 
Vi va alltså i Hallsta under påskhelgen!
Så på Fredagen lekte jag med bebis medan sis jobbade.. Minns inte ens va vi gjort exakt, men vi har busat järnet!! ;) Både ute och inne.. Haha!
Fick godmat och många skratt iaf!

Lördag va typ samma sak.. Men på eftermiddagen köpte vi en blomma till mormor, å åkte till henne på påskmiddag! Nom nom! De va gott! För jag va hungrig  🎵 🎶 Hahahahahahahah
 
Söndagen hände typ samma sak!
Nån dag va vi dock ute å gick jag å bebis.. Kommer inte ihåg vilken, men de kanske va fredagen eller lördagen! Fint väder hela helgen! :)
 
Måndagen va den dagen jag såg mest fram emot! INTE FÖR ATT VI SKULLE HEM utan för att sis va ledig från jobbet! Woop woop ;)
Så vi åkte till Uppsala å shoppade lite å hade trevligt, medan grabbarna meckade bil i garaget större delen av helgen.. mohahhahaha!
Hade en grym helg iaf! Ville inte hem!
 
Kom hem.. låg på soffan.. trötta!!
 
Tisdagen vaknade jag med dunder förkylningen.. Men tog mig till jobbet ändå.
 
Onsdag, Torsdag, Fredag jobb!
Shoppade på Jula nån dag.. Nya skor! 2 par å ett par träningsbyxor till ;)
 
I veckan blev jag kontaktad av personen jag väntat på ska kontakta mig.. Så nästa vecka ska vi träffas å prata igenom allt å se hur de blir! Jag ska INTE va blyg den dagen.. Jag har bestämt mig för att lämna all blyghet hemma när jag är där.. Bara för att de ska bli så bra som möjligt..
 
Måste även komma i form till sommaren, så jag ska börja träna lite varannan dag.. Sen några av dessa dagar kör jag lite hårdare.. Kan inte börja för hårt direkt heller.. Men måste ner i vikt meeeeeeeer och få bättre form på kroppen till sommaren! Jag är fast besluten att i sommar kommer de bikini bilder ut! Inge gömmande i vassen i år inte.. ;)
 
Nä nu ska jag väl kolla film eller nåt.. Hoppas ni har en grym helg!
Imorgon måste jag städa ballen!
 
T j i n g e l i n g
 
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)