Streetperformence - En sida för dig som behöver bildelar i snyggare format ;)

Som ni alla vet så har jag tillbringat en hel del tid i ett garage med min sambo. Eftersom att han alltid hållt på att bygga om bilar till stylade driftig bilar sedan vi träffades för 8 år sedan. Detta är hans hobby som jag stödjer honom i. Vi har varit iväg mycket på olika drifting tävlingar, event.. Jag har hjälpt honom med allt möjligt. Stått i olika garage och hjälpt till med olika bilar. Jag har lagt ut en hel del pengar - vill inte ens tänka på hur mycket - till hans delar och arbetsmaskiner till bilen och garaget.

Han shoppar online som vilka andra som helst. Så kan det bli när man bygger bil. Det är billigare så än att åka runt till olika affärer i olika städer för att leta upp rätt delar och priser. Så det är lättare att sätta sig vid datorn, knappa lite, lägga i varukorgen och beställa. :)

Jag vet inte vad alla sidor heter som han beställt från, men jag är säker på att han spanat in delar på streetperformence hemsida, för de har så grymma produkter för härligt låga priser.

Sidan är riktigt läcker och man blir sugen på att shoppa. Så söker du / ni bildelar, så tycker jag att ni ska gå in på deras sida och titta vad ni hittar. Behöver man hjälp med något - om man har några frågor, så finns det ju självklart en kundtjänst att kontakta för att få hjälp och svar på era funderingar.  Det funkar lika bra att beställa som privatperson som för företag! :) Det kallar jag service. :)

 


/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)