Hair in your face? Not anymore! ✊

Vaxning
Ja det gör ont, men det går väldigt fort om man gör det på salong. Resultatet blev relativt hårfritt. Alla små hår följde inte med och man blev lite röd. Det röda lade sig dock ganska snabbt.

 

Trådning
Att tråda mustaschen är en metod som använts länge runt medelhave. Och ja, det gör ont. Mer ont än att vaxa då det dessutom tar lite längre tid. Det satt dessutom kvar en del fjun efteråt. Detta kommer undertecknad inte att göra om igen. Det röda gick över snabbt men nej, då är vaxning ett bättre alternativ.

Rakning
Ja det funkar ju för män, så varför inte för kvinnor? Håren försvinner och en del har till och med hävdat att det är som en peeling för huden. Men det psykiska känns onekligen inte bra. Att tvåla in sig och hala fram en rakhyvel och börja raka mustaschen. Nej då får det hellre vara faktiskt.

 

Pincett
Ja om man bara har några enstaka strån kanske det funkar. Men vem orkar stå och dra? Inte jag.

 

Hårborttagningskräm
Undertecknad testade med kräm avsedd för benen. Gör INTE det! Den tunna huden i ansiktet är inte densamma som den på benen. Resultatet blev hårfritt men också sårigt. Skaffa en kräv avsett för ändamålet och överskrid inte tiden. Annars den skonsammaste metoden och allt hår försvinner.

 

Jag har länge letat efter ett skonsamt sätt att ta bort fjunet i facet. Jag har funnit mitt sätt. Men jag ville ändå dela med mig av dessa tips till er andra som kanske undrar. Inlägget är dock lånat av Improveme.

Mitt knep jag hittat är depend ansiktshår borttagning.

 

    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)