Box squat - Träna rumpan på jobbet

Lär dig en övning som ger dig fast rumpa och som du kan göra på jobbet.


Gör en vana av att göra en box squat när du sätter dig på kontorsstolen
och se fram emot en fastare rumpa och lår.Många nybörjare har svårt att utföra en riktig squat, eftersom den kräver helt rätt teknik för att få ge maximal effekt. Kanske hör du till dem som inte styrketränar alls – då är en så kallad box squat något för dig.
Du kan göra den var du vill, bara du har en stol.

Forskning att du kan få lika fasta lår och säte genom att göra box squats. Du aktiverar lika många av underkroppens muskler med denna typ av squat som vid en traditionell squat, då du sätter dig ner på en osynlig stol bakom dig.

 

Så här gör du:
Stå ett halvt steg framför en stol som är tillräckligt låg för att nå dig till knäna.
Sätt dig ner på stolen, medan du håller ryggen rak (tänk på att sticka ut baken och öppna upp bröstkorgen).
När sätet når stolen sätter du dig ner några sekunder och spänner magen hela tiden.
Res dig upp igen.

D u k t i g t !  Samsung's Clapping Hands Sign

 / Love MissLie ♥

From hot to a big joke - Lovley readers, look at the man bun 😂

Asså ursäkta mig, men är det här ett skämt eller?!
Har ni hört talas om manbun?
Asså en hairbun/donut som vi tjejer använder, fast det är för män.....
Vem kom på det liksom..
Nu menar jag ju inge illa mot de som använder dessa..
 
Men man bun gick från het till hån.. Detta är frisyren som vi skrattar åt mest just nu!
Nä, kom igen! Hur tänkte man där?!
 

Hiss eller diss i dina ögon?
 
 
 
 
 
 


/ Love MissLie ♥

Tisdagen är här - Hämtat ut paket och snart är de helg?! 😂 haha

Hallå där ute.
Idag var de kyligt ute. Men de kommer de väl vara varje dag nu..
Idag var jag seg upp ur sängen. Men upp kom jag. Åt ingen frulle.  Ingen lunch. Jobbat. Efter jobbet skulle vi handla lite å hämta paket  men han behövde jobba över. Men när jag var påväg hem ringde han å sa att han redan va påväg hem. Så jag hade kommit halvvägs hem, men vände å gick till pressbyrån för att hämta ut första paketet. Stannade till på jobbet på vägen till pressbyrån, för jag hade glömt en grej. Gick till kryddan. Mötte upp babe när han väl kom. Handlade lite. Hämtade ut två paket. Åkte hem. Slappa i soffan typ. Duschade. Åt middag. Slappat i soffan lite till. Nu återställer ja datan för den börja fela. Så kollar jag film på paddan. 😊 Babe sover. 

Löning imorgon. Som vi längtat! 😊
Hihi.

Åh juste dagens projekt på jobbet var att sätta upp trädet till ugglorna på väggen och sätta upp ugglorna som är klara.. de flesta gjorde klart sina ugglor under dagen. Imorgon är de dags för nya projekt! 😊

Hoppas ni haft en bra Tisdag 😊
T j i n g e l i n g / Love MissLie ♥

Hair in your face? Not anymore! ✊

Vaxning
Ja det gör ont, men det går väldigt fort om man gör det på salong. Resultatet blev relativt hårfritt. Alla små hår följde inte med och man blev lite röd. Det röda lade sig dock ganska snabbt.

 

Trådning
Att tråda mustaschen är en metod som använts länge runt medelhave. Och ja, det gör ont. Mer ont än att vaxa då det dessutom tar lite längre tid. Det satt dessutom kvar en del fjun efteråt. Detta kommer undertecknad inte att göra om igen. Det röda gick över snabbt men nej, då är vaxning ett bättre alternativ.

Rakning
Ja det funkar ju för män, så varför inte för kvinnor? Håren försvinner och en del har till och med hävdat att det är som en peeling för huden. Men det psykiska känns onekligen inte bra. Att tvåla in sig och hala fram en rakhyvel och börja raka mustaschen. Nej då får det hellre vara faktiskt.

 

Pincett
Ja om man bara har några enstaka strån kanske det funkar. Men vem orkar stå och dra? Inte jag.

 

Hårborttagningskräm
Undertecknad testade med kräm avsedd för benen. Gör INTE det! Den tunna huden i ansiktet är inte densamma som den på benen. Resultatet blev hårfritt men också sårigt. Skaffa en kräv avsett för ändamålet och överskrid inte tiden. Annars den skonsammaste metoden och allt hår försvinner.

 

Jag har länge letat efter ett skonsamt sätt att ta bort fjunet i facet. Jag har funnit mitt sätt. Men jag ville ändå dela med mig av dessa tips till er andra som kanske undrar. Inlägget är dock lånat av Improveme.

Mitt knep jag hittat är depend ansiktshår borttagning.

 / Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)