Things you just have to know #23


Tänk på det här som ett lim/tätningsmedel! Använd genomskinligt nagellack ovanpå knapparna för att hålla tråden från upprispning, över dessa små skruvar på dina solglasögon för att hindra dem från att falla ut, för att försegla ett kuvert, för att belägga insidan av billiga smycken de inte gör din hud grön eller att stoppa en "rispa" i strumpbyxor. Även på t.ex diamanter i smycken för att de ska hålla sig på plats.

 


/ Love MissLie ♥

Things you just have to know #21


Använd ett underlägg! De finns ett par sätt att bli av med märken från glas/muggar som blivit kvar från oansvariga underläggs användare. Vit tandkräm verkar ha de bästa resultatet. Enkelt att ta en trasa med tandkräm på och gnugga på märket - i några minuter - tills du ser resultat. Do you want to se more methods? PUSH HERE!
 


/ Love MissLie ♥

Things you just have to know #22


Vem visste att du kunde reparera mindre repor med tandkräm? Först tvätta CD med mild tvål och vatten, gnugga tandkräm på CD i en cirkulär rörelse, låt sitta i några minuter och skölj sedan bort det med kallt vatten. Låter konstigt, men det fungerar!
 
Bilden är lånad.
 


/ Love MissLie ♥

Things you just have to know #20


Använd en virknål för att dra haken genom till andra sidan (ja, det är fortfarande där, men nu på insidan där ingen kan se den!). You can read more about this - if you PUSH HERE! (Psst, du kan även se hur du fixar till stickade tröjor i länken.)
 


/ Love MissLie ♥

Things you just have to know #19


För att få en uttorkad markör att fungera igen är de bara att fylla en liten tallrik med tvättsprit och låta spetsen på markören bada i det en liten stund. Sätt på locket i ungefär en timme och sen bör den vara klar att använda. Om din markör är helt slut, fungerar inte detta, men det bör förlänga livslängden genom återfuktning. Glöm inte att spara dina markörer med locket nedåt så att bläcket mättar spetsen.
 
 
 
 
 
 


/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)