Den årliga semestermiddagen var lika god som förra året - Njöt av varje tugga, så de va värt varenda öre!

Yoooo people!
 
Igår var vi ut och drifta lite med lilla bilen. Eller babe lekte lite, så satt jag och bara kollade på. Vid basketplan. Hittade ingen riktigt bra asfalt som var mindre gropig. Men han körde på ändå.
Solen tittade faktiskt fram när vi kom ut. :) Och innan var de kol svart på himlen, och när vi kom ut var de blått och solen sken. Konstigt!
Men jag gnäller inte :)
 
Satt och spelade igår också.. Va helt inne i gamet så mobilen låg och plingade i soffan, men jag orkade inte bry mig faktiskt.. När jag äntligen satt mig och gjort något annat än att trycka på den där jäkla telefon så börjar den låta som mest.. Så svarade lite fort på något sms och sen la jag ifrån mig den.. Tänkte om de va nå dööööö viktigt. men de va de såklart inte..
 
Jag fixade naglarna igår också. :) Så nu är jag nöjd igen. Väntar på nagellack jag beställt. :)
Så jag kan måla dom igen. Haha. Mådde skit hela kvällen igår. Illa mående och magen gjorde ont.. Fattade inget asså! :/ Skulle ha gått till Antep och ätit vår årliga semester middag, men jag orkade verkligen inte..
 
Så idag var vi dit och åt middag. Blev förrätt och hela köret.. Haha! Riktigt gott. Så är proppmätt.. Var ner en snabbis till garaget med babe. Han skulle göra nåt, men han kom ut ganska fort igen, för att skjutsa hem mig och byta kläder, för han skulle ner igen och hålla på.. Så jag blev ensam här hemma :(
Legat på soffan, kollat youtube och lite annat smått och gott. Och jag har öppnat paketet jag hämtade ut innan vi drog och åt middag på Antep. Från Apotea.
Duschat. Och nu bloggar jag. :)

Duktig jag är! Haha..
 
Jag ska försöka hitta en film eller serie att titta på.. Har ni tips får ni gärna skriva dom! Jag har verkligen ingen bra serie att kolla på.. Så kom gärna med förslag. :)
Hoppas ni har en bra Måndag! Jag njuter. Av sista semester veckan.. :(
Och juste. Babe drar iväg på Torsdag, så ja blir ensam :'( -igen.. :'(
#1 - Neo

Orange is the new black! Sons of anarchy. Games of Thrones.

    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)