Who doesn't want the perfect hair - Facts and myths about hair

Det här med hår. Vem vill inte ha det perfekta hårsvallet? Jag har hört tusentals olika saker som är bra för hår, som inte är bra för hår, vad man ska göra och vad man inte ska göra.
 
Så här är det:
Alla kan inte få långt perfekt hår. Många får leva med kort hår. Som tur är så finns de ju hårförlängning. Men de kanske man inte vill ha.. Jag ska faktiskt skriva ett inlägg i framtiden om just hårförlängningar.
Men nu ska jag skriva om hårets fakta och myter.
 
Reklamer med hårprodukter kan vara sanna, men de kan också vara ren lögn. A l l a  kan inte få långt hår helt enkelt. Och så är de bara. Reklam gör man ju för att få produkter att sälja bra. Jag själv kan bli osäker på vilka produkter som verkligen funkar. och enda sättet att få svar på det är att testa olika produkter, för att se om de passar just mig och mitt hår..
 

Det skiljer inte så mycket på hårväxterna mellan oss människor. Men har man färgat håret och är nöjd så känns det som att håret växer fort som sjutton, för efter någon vecka börjar utväxten att synas. Vilket gör att håret ser slitet och ovårdat ut. Men om man vårdar sitt hår noga och försöker spara ut det och få långt hår, så kan det kännas som att det tar en evighet för håret att växa. Men det är ingen större skillnad! :)
Jag vill ha långt hår, många säger att jag har fått super långt hår, men jag själv är missnöjd och tycker att de är kort och att de inte växer något. Men min utväxt haft bara blivit värre och värre.
 
Och det märker vi ju genom att vissa har tunnare hår, medan andra kan ha väldigt tjockt hår.
Jag har haft riktigt tjockt hår i mina dagar, men på sista tiden så har jag fått tunnare och tunnare hår. Jag tappar väldigt mycket hår nu för tiden.
 
Skadat hår måste man klippa bort. Det går inte att reparera. Så har dina toppar börjat klyva sig så är de bara att klippa av de. Det är inte snyggt heller. Man kan göra en liten tillfällig fix, så håret inte ser så risigt ut, men man måste ändå klippa bort de skadade håret innan det blir för skadat.
Jag har skadat hår. Mina toppar klyver sig alldeles för ofta och mitt hår ser bara spretigt och ruffsigt ut. Det är verkligen ett trollhår. Speciellt topparna, men jag har också massor av sån där "bebis"hår som sticker upp lite här och där.
 
Man kan ändå göra något åt strukturen och kvaliten på håret. Det handlar bara om att ta hand om det och inte slita de. Så undvik värmeverktyg och duscha det inte för ofta.
 
Därför har vissa lättare att spara till längre hår. Men det handlar även om gener..
 
Vad har ni för hår? och vad använder ni för produkter?
Jag tar hand om mitt hår genom att köra balsammetoden och använda kokosolja. :) Det fungerar utmärkt. Jag har även sluta färga håret. Jag använder ett mildare toningsskum istället. Vilket funkar det med. Använder inga stylingprodukter, jag kan ha i argan olja för att få lite ordning på håret på ett lite skonsammare sätt.
 

Balsammetoden är något jag verkligen kan rekommendera!
Det fungerar bättre än man tror.

 


/ Love MissLie ♥

He didn't want to be her - He just wanted her butt and that's a big different

Jag vet inte var jag ska börja, men jag läste en artikel på expressen häromdagen och där stod det om den där killen som heter J o r d a n .  Nu höjer ni säkert på ögonbrynen och undrar vem f * n han är! Och det förstår jag. För nu insåg jag att jag följer denna människa på Instagram, inte för att han vill se ut som en kändis, utan för att jag älskar hur han sminkar sig. Han är grym på den grejen kan jag tala om! Han är utbildad mua.
 
Men jag visste inte vad han heter.. Han heter iallafall Jordan James Parker och han vill se ut som Kim Kardashian.
..Eller det var vad alla trodde, men enligt den artikel jag läste så vill han endast ha Kim's rumpa!
 
Jag själv tycker att alla är fina som dom är, visst de kan va okej att fixa nån liten små sak som ta bort leverfläckar och såna lätta ingrepp.. Men att fylla läpparna så  h i m l a  mycket vet jag inte alls vad jag ska säga om. Det är bara inte snyggt! Sen är ju smaken som baken - d e l a d ! Och jag ska absolut inte sitta här och trycka ner någons utseende. Absolut inte!! Men när jag ser bilder på honom utan ingrepp så såg han faktiskt bra ut!
Nu ser han mer ut som en tjej. Detta är en hen! Haha. Nu fick jag in de ordet också. Hen..
 
Iallafall så vill jag bara ge människan så mycket c r e d  för sina grymma sminkningar! Och framför allt att han bjuder på sig själv.. Så ni som inte följer honom - Gör det!
 

Vad tycker ni? Han borde inte behöva försvara sig i pressen för att folk bara får för sig saker.
D e l a   med er av eran åsikt!

 
 
 


/ Love MissLie ♥

Lie recenserar: Lipbalm

Läppbalsam
 
Ett mjukgörande läppbalsam med doft av passionsfrukt.
Söker ett bra läppbalsam. Som är ganska billigt också.
 
Älskar den! Den är gudomlig. Luktar gott och smakar gott gör den också ;)
Jag är nöjd! Och jag kommer köpa denna flera gånger.
 

Denna produkt får 4 av 5 läppstift.
 
Emoji Emoji Emoji Emoji

 
 


/ Love MissLie ♥

Ääääntligen!

Äntligen är jag klar med min förbaskade design. Är ganska nöjd, men de är lite små fix här och där. Så om de är något som inte är bra, får ni gärna meddela mig det, så jag kan fixa det. Nu hoppas jag verkligen att denna design håller sig på plats som den ska..
 
Jag är så taggad på att blogga! Varit de i flera dagar och nu kan jag äntligen ta tag i de ordentligt! För nu känns de faktiskt kul..
 
Men jag sov dock bara tre timmar inatt, så jag ska ta mig en liten pn tänkte jag!
Men jag kommer garanterat tillbaka hit senare och slänger in lite härliga inlägg!
 

Inspirationen är på topp!

 
Min bästa vän medan jag fixade designen!
 


/ Love MissLie ♥

This weekend

Jag ska försöka bli klar med designen denna helg. Satt hela natten med skiten! Ändå inte klar, men nu börjar jag iaf få de lite som jag vill ha de. och det är inte tack vare blogg.se. Dom har ju inte gjort ett skit eller ens svarat på mejlen jag skickat. Har ärligt talat funderat på att byta portal pga allt strul med dessa designer..

Håll ut. Jag är såå taggad på att blogga, men designen är inte alls tilltalande, så den vill jag ha ordning på!

Nu: Ska strax till jobbet. Ha en bra dag!


/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)