Bluetooth keyboard - Finally it works

Hej alla söta läsare.
Jag har äntligen fått mitt tagentbord. Fick de i Torsdags men hämtade de i Fredags. Så i helgen tänkte jag blogga, men har gjort massa annat och nu inser jag att helgen är slut. Det är sportlov på jobbet, så jag lär inte vara lika trött, så jag ska verkligen ta tag i bloggandet. Jag är ledig på Onsdag, men då blir de storstädning.

Jag har massor att blogga om.
Just nu har jag så mycket tankar kring djupa saker, som kan bli bra inlägg här, tror jag. Mest om mobbning och framtiden handlar de om. Ska verkligen ta tag i de här med att sätta mig och bara skriva av mig.

Sen har jag massor av recensioner som ska ut här på bloggen.
YT har legat lite på vila, men så fort jag kommit igång med bloggen igen ska jag verkligen skärpa mig med den delen också. Men bloggen är verkligen prio 1 just nu!

Har även lite skönhetsinlägg att publicera. Lite tips och annat smått och gott.
Det är fantastiskt hur mkt jag vill skriva, men har inte tid.. De är de sämsta, men de är väl så de är. När inspirationen är på topp har man inte tid, men när inspirationen är som sämst då vill man och så har man massor med tid att blogga.. Ja, de ska inte va lätt..

Men en grej kan jag meddela:
Från och med imorgon, Måndag, ska jag ta tag i godisätandet igen. Jag ska alltså sluta äta godis på vardagar. Inte dricka läsk. Om de nu verkligen inte går att hålla de ska jag väl minska de och sen ta bort det. Så godis och läsk endast på helgen. 

Så ska jag träna också! Känner mig riktigt motiverad just nu asså. Ska försöka hinna blogga och uppdatera er också. :)

Om ni vill det såklart?
Har ni önskemål på inlägg?

Hoppas att ni haft en grym helg! :)
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)