This week its been spring weather

Min vecka har varit helt knäpp.
Den har gått fort. På jobbet har det varit sportlov. Så de har varit lugnt. På Måndagen och tisdagen jobbade jag. Onsdag var jag ledig och då stor städade jag hemma. På kvällen var jag och handlade med älsklingen och sedan var vi en sväng i garaget.
På Torsdagen och Fredagen jobbade vi och sedan handlade vi. Igår var vi på shoppingrunda och älsklingen köpte massa fina saker till mig. Han är såå gullig! Älskar honom. verkligen.

Idag ska jag väl diska.. imorgon tvätta. Ska blogga lite har jag tänkt.
Är väldigt trött så de kommer inte hända så mycket just nu.

Men jag hoppas att ni får en riktigt bra helg! :)


/ Love MissLie ♥

Bluetooth keyboard - Finally it works

Hej alla söta läsare.
Jag har äntligen fått mitt tagentbord. Fick de i Torsdags men hämtade de i Fredags. Så i helgen tänkte jag blogga, men har gjort massa annat och nu inser jag att helgen är slut. Det är sportlov på jobbet, så jag lär inte vara lika trött, så jag ska verkligen ta tag i bloggandet. Jag är ledig på Onsdag, men då blir de storstädning.

Jag har massor att blogga om.
Just nu har jag så mycket tankar kring djupa saker, som kan bli bra inlägg här, tror jag. Mest om mobbning och framtiden handlar de om. Ska verkligen ta tag i de här med att sätta mig och bara skriva av mig.

Sen har jag massor av recensioner som ska ut här på bloggen.
YT har legat lite på vila, men så fort jag kommit igång med bloggen igen ska jag verkligen skärpa mig med den delen också. Men bloggen är verkligen prio 1 just nu!

Har även lite skönhetsinlägg att publicera. Lite tips och annat smått och gott.
Det är fantastiskt hur mkt jag vill skriva, men har inte tid.. De är de sämsta, men de är väl så de är. När inspirationen är på topp har man inte tid, men när inspirationen är som sämst då vill man och så har man massor med tid att blogga.. Ja, de ska inte va lätt..

Men en grej kan jag meddela:
Från och med imorgon, Måndag, ska jag ta tag i godisätandet igen. Jag ska alltså sluta äta godis på vardagar. Inte dricka läsk. Om de nu verkligen inte går att hålla de ska jag väl minska de och sen ta bort det. Så godis och läsk endast på helgen. 

Så ska jag träna också! Känner mig riktigt motiverad just nu asså. Ska försöka hinna blogga och uppdatera er också. :)

Om ni vill det såklart?
Har ni önskemål på inlägg?

Hoppas att ni haft en grym helg! :)


/ Love MissLie ♥

Something went wrong with my design

Menyknappen går inte att trycka på.. Jag vet inte vad som hänt. Men jag ska försöka lösa det.
Jag har även skaffat ett tagentbord till ipaden, så jag kommer bli bättre på att blogga. Jag hämtade ut paketet i onsdags, men självklart felade skiten, så företaget var så gulliga att de skickade ett nytt. Fick ett mess att jag kunde hämta ut det idag, men de orka jag inte, så jag ska ta tag i de imorgon. Så hoppas jag på att de funkar och isf kommer jag blogga mer och bättre. I promise you that!
 
Kärlek till er alla


/ Love MissLie ♥

Things you just have to know #4


Ingen har nog bemästrat den perfekta påsen för mikrovågspopcorn, men det betyder inte att du inte kan njuta av en påse utan att förlora en tand. Efter popping, separera öppnandet av påsen precis tillräckligt så att kärnorna kommer att falla igenom, och sedan skaka påsen upp och ned över en skål eller papperskorg.

 

 
 
 


/ Love MissLie ♥

Things you just have to know #3


Detta verkar omöjligt, men vetenskapen bakom det är vettigt. Ångan från järn- och våt trasa eller pappershandduk expanderar träet där det har skadats. Även om du kanske  skulle vilja testa det först i ett område som inte är så märkbar,är det värt de 3-5 minuter det tar att prova det!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)