Jag vet att headern är FUCKED UP - Jag ska fixa den, när jag orkar!! Och det är inte nu! Haha

Skärpning fröken! Nu får jag fasiken sköta mig med den här uppdateringen..
Men det är så mycket just nu.. Vilket gör att jag blir trött så lätt.. Sen blir det även så att jag lättare blir trött och orkeslös när det är sååååå mörkt ute.. Jag brukar inte längta till snön kommer, men nu gör jag faktiskt det - så de kan bli ljusare ute! Och ja, det är fler som lättare blir trötta denna årstid.. Jag vet att jag inte är ensam!
 
Anyway, nu ska vi se va jag har gjort sen den senaste uppdateringen!
 
Måndagen, Tisdagen, Onsdagen och Torsdagen har jag väl jobbat, slappat, fått hem massa paket med julklappar, handlat, hämtat ut paket, tvättat lite, m.m..
Fredagen jobbade jag, fixade nya naglar och annat smått och gott..
 
Lördagen var det dags för julbord. Så när vi vaknade, hoppade vi in i duschen, sen fixade jag mig i ordning.. Sen åkte vi till solbacka där vi bytte bil och hämtade upp ett par som vi skulle åka tillsammans med. Sen drog vi till Sthlm.. Jag va svin nervös, men jag kom bra överrens med de vi åkte med.. :)
På julbordet dock, så märkte man att man va i Sthlm.. Ursäkta mig - men 08:or...... There was a lot of bimbos haha! Nä, alla va super trevliga, men visst utseendemässigt passade jag inte in.. De va liksom 40 åringar som klädde sig som 20 åringar, och där kom jag - konstiga blickar fick jag hela kvällen. Trivdes inte alls så bra som jag skulle vilja. Men det gick bra. Jag hittade några jag kunde ha trevligt med. Till nästa julbord ska jag banta och ha super sexiga kläder! Haha! Jag tror alla skulle gilla mig direkt då.. Usch.. Hemska tanke! Sen satt endel och prata om att de så gärna ville köpa ett hus vid vattnet, för de va så billigt i Tyresö.... De kosta BARA 8 mille.. De är ju ingenting! Där satt jag och gapa........ För i helvete människor, dela med er av lyxen! Haha! Avis, Javisst fan är jag det! Vem skulle inte va de?! Speciellt inte när man drack fördrink i ett hur läckert hus som helst, med sjukt snygg inredning.. Jag ville bara stanna för evigt.. L Y X!
Ah, Efter många timmar var de dags för hemfärd.. Kom hem sent, kanske vid 3, halv 4. Satt uppe en halvtimme typ, sen gick vi och la oss..
 
Söndagen sov vi typ bort.. Vakna skit sent! Men ändå va vi trötta som att vi inte sovit något.. Sjukt! Så vi dega bara hela dagen..
 
Jag körde första behandlingen med min skin roller.. Ser redan lite skillnad, så nu kommer jag köra ett tag så ska ni få se sen :)
 
Ja, jag vet inte vad jag mer har att berätta?!

Ska väl kolla film.. eller nått.. Slappa bara!
Hörs kanske imorgon igen! Ska iallafall försöka! :)
T j i n g e l i n g
#1 - Anonym

Nu har jag läst klart detta. Blogga mera 😂😂

Svar: Hahahahaha!
MissLie

    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)