Christmas has been here and left again

Tja..
Uppdatering kommer här och nu - äntligen! 😊

Mända,  Tisdag å Onsdag jobbade jag. Hämtade ut lite paket å handlade. Slog in sista julklapparna och höll på att tvätta å fixa lite hemma.. På Torsdagen va de dags för julfirande. Packade ihop i bilen när vi gjort i ordning oss färdigt. Runt kl 13 var vi hos sväris å där käkade vi direkt.. Runt halv två va vi klara. Chillade,  fikade, väntade på kalle, titta på kalle, tände tomtebloss, hade julklappsutdelning å öppnade julklapparna.. Sen började vi bege oss. Drog till Hallsta för att hälsa på syrran å hennes familj över helgen.. I Fredags va vi ute å gick. Busade å lekte runt. Lördags va vi på mellandagsrean i uppsala. Hade de trevligt. Sen hem å baka. Fikade. Hade de mysigt. Söndag, idag, har vi varit ute å gått, busat å lekt å haft de kul.. 😊 

Jag har tyvärr gått å blivit sjuk 😢 men de e så de kan va.. imorgon skulle ja jobbat men de blir inte så.. 😔 blir vila!

Hoppas ni haft en riktigt bra jul helg.  För de har jag haft med världens bästa syster, hennes familj å min babe ❤
/ Love MissLie ♥

Hitta julklappar hos Hi-Fi Experience

Här kommer ett grymt julklappstips till er som inte riktigt hittat det där lilla extra till den ni tycker om.. Alla älskar ju musik - eller aa, nästan alla! Och vi vet ju att musiken blir ju bättre om den kommer ur ett par snygga och riktigt grymma högtalare i lyxig kvalité. Sen vet jag också att inte alla har just pengarna att lägga på dyraste högtalarna man hittar. Men på Hi-Fi Experience kan du hitta grymma produkter för alla typer av priser. Vill man ha kvalité så kostar de ju alltid pengar, men här kostar det rimliga pengar! Så nu till jul till exempel önskar jag mig en riktigt bra högtalare till min ipod. Eller till min mobil! Så en bluetooth högtalare skulle ju passa utmärkt! Så därför skulle jag önska mig en av bluetooth högtalarna från hemsidan jag tipsat om. :)

Tänk vad glad jag skulle bli då, och tänk vad glada era nära och kära skulle bli om de fick en sån fin julklapp! :)

Sidan är stilren och är enkel att hitta på. Den är riktigt snygg faktiskt. och som alla andra så har även de erbjudanden och lite lägre priser på vissa produkter. Så man kan ju hitta riktigt bra klipp i deras sortiment :)

Och vet ni vad som är ännu bättre - FRI FRAKT! :)

Hoppas ni hittar era sista klappar.

God Jul på er!

 

 
/ Love MissLie ♥

I'm ready - Are you !?

Okej!
 
Jag känner mig redo!
Jag kommer börja FILMA vissa  uppdateringar som jag gjorde förut. Ska bli bättre på YT också.. För att öva bort min hemska blyghet! Den är katastrofal ibland! Så den måste bara BORT!
 
Sen kommer ett helt gäng med bilder från mina julkalendrar, för de har jag SUGIT rejält på..
 
Och jag kommer from januari ta min viktminskning seriöst - vi får se hur det går, för jag vet att jag skrivit så MÅNGA gånger och ändå inte gjort det.. Men nu ska jag fan lyckas!!
 
Sen ska jag fan bli flitigare på att uppdatera.. Jag vill så gärna! Men glömmer oftast... eller så har jag inte tid eller ork.. Men man har ju faktiskt mobilen att blogga från också.. Måste börja lära mig det!! Det är mycket saker jag vill dela med mig av.. Många tankar kring olika saker, många åsikter, många tips, många ideer.. Måste bara ta tag i de..
 
De blir ju bra när jag blir påmind av en viss fröken! Haha! 😂
Keeeep doing that, please!
 
Nu måste jag sova.. Klockan sprang iväg..
 
Godnatt 😘
 


/ Love MissLie ♥

Jag vet att headern är FUCKED UP - Jag ska fixa den, när jag orkar!! Och det är inte nu! Haha

Skärpning fröken! Nu får jag fasiken sköta mig med den här uppdateringen..
Men det är så mycket just nu.. Vilket gör att jag blir trött så lätt.. Sen blir det även så att jag lättare blir trött och orkeslös när det är sååååå mörkt ute.. Jag brukar inte längta till snön kommer, men nu gör jag faktiskt det - så de kan bli ljusare ute! Och ja, det är fler som lättare blir trötta denna årstid.. Jag vet att jag inte är ensam!
 
Anyway, nu ska vi se va jag har gjort sen den senaste uppdateringen!
 
Måndagen, Tisdagen, Onsdagen och Torsdagen har jag väl jobbat, slappat, fått hem massa paket med julklappar, handlat, hämtat ut paket, tvättat lite, m.m..
Fredagen jobbade jag, fixade nya naglar och annat smått och gott..
 
Lördagen var det dags för julbord. Så när vi vaknade, hoppade vi in i duschen, sen fixade jag mig i ordning.. Sen åkte vi till solbacka där vi bytte bil och hämtade upp ett par som vi skulle åka tillsammans med. Sen drog vi till Sthlm.. Jag va svin nervös, men jag kom bra överrens med de vi åkte med.. :)
På julbordet dock, så märkte man att man va i Sthlm.. Ursäkta mig - men 08:or...... There was a lot of bimbos haha! Nä, alla va super trevliga, men visst utseendemässigt passade jag inte in.. De va liksom 40 åringar som klädde sig som 20 åringar, och där kom jag - konstiga blickar fick jag hela kvällen. Trivdes inte alls så bra som jag skulle vilja. Men det gick bra. Jag hittade några jag kunde ha trevligt med. Till nästa julbord ska jag banta och ha super sexiga kläder! Haha! Jag tror alla skulle gilla mig direkt då.. Usch.. Hemska tanke! Sen satt endel och prata om att de så gärna ville köpa ett hus vid vattnet, för de va så billigt i Tyresö.... De kosta BARA 8 mille.. De är ju ingenting! Där satt jag och gapa........ För i helvete människor, dela med er av lyxen! Haha! Avis, Javisst fan är jag det! Vem skulle inte va de?! Speciellt inte när man drack fördrink i ett hur läckert hus som helst, med sjukt snygg inredning.. Jag ville bara stanna för evigt.. L Y X!
Ah, Efter många timmar var de dags för hemfärd.. Kom hem sent, kanske vid 3, halv 4. Satt uppe en halvtimme typ, sen gick vi och la oss..
 
Söndagen sov vi typ bort.. Vakna skit sent! Men ändå va vi trötta som att vi inte sovit något.. Sjukt! Så vi dega bara hela dagen..
 
Jag körde första behandlingen med min skin roller.. Ser redan lite skillnad, så nu kommer jag köra ett tag så ska ni få se sen :)
 
Ja, jag vet inte vad jag mer har att berätta?!

Ska väl kolla film.. eller nått.. Slappa bara!
Hörs kanske imorgon igen! Ska iallafall försöka! :)
T j i n g e l i n g


/ Love MissLie ♥
    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)