Hey, where did my weekend go.. Come back, stay and say hello

Whats up p a r t y people?!
 
Helgen är redan slut, känns ju som att den nyss börjat..
De va ett stressmoment kände jag. För hem fort från jobbet på Fredagen för att  hämta bilen med babe för att dra o besikta den. T j i n g - Den gick igenom med helt blanka papper!! L o v l e y
Sedan har jag letat sommardäck under veckan, och vi hade fått lite svar, så vi ringde upp ena snubben och drog till Älmsta och hämtade dom. Fort tillbaka till NT och till garaget. Där hade vi fälgarna, så vi fick kränga av däcken och sätta på rätta fälgarna och sedan byta på bilen.. De tog ett tag.. Men till slut var de klart. Det blev pizza till middag på vägen hem. Det förtjänade vi! Ingen ork kvar i kroppen för att dra hem och laga mat..
Jag passade faktiskt på att städa i bilen medan babe krängde av och på däcken.
Stoltflodhäst - Han är duktig min karl!
Gick och la mig ganska sent.. Som vanligt!
 
På Lördagen var vi uppe tidigt. Eller babe var det. Men han låg kvar i sängen och kolla på filmer på mobilen tills jag vaknade. Så jag vaknade runt tio och då gick vi upp och käkade frulle..
Sen duschade vi och gjorde oss i ordning för dagens äventyr.
Först var vi på Biltema - Shoppade lite smått & gott.
Sedan var vi på Pop-up store - Hittade massa saker, och shoppade lite smått & gott.
Sen var vi in på Classes & Willys.. typ. och sen drog vi i full fart bort från stan!
Vädret var ju härligt faktiskt.. De hela slutade med god mat & fika, mycket skratt, filmkväll, minnen, skojande, gråa hårstrån och annat sjukt! Och lite spelande för vissa andra. :) Jag hade en så förbaskat bra eftermiddag och kväll! Det blev till och med att vi stannade över natten och sov så gott där. Och imorse vaknade vi halv åtta. Upp och hoppa! Trötta jag har garvat åt allt och ingenting idag!
 
Jag skulle lätt kunna göra om de där imorgon igen! ;)
 
De är så j*kla härligt att ha en bil nu.. Att ta sig dit man vill, när man vill.. Och dessutom så blir de bara varmare och varmare ute och de är så fantastiskt underbart! Så då får man också lust att åka lite hit och dit och bara vara liksom.. Njuta av andras sällskap. De va så längesen!
Utan bil.. kommer man ingenstans.. Visste ni de?!
Haha.. Nä, och snöstorm är inge kul att sitta och åka i .. Så nu kan de bara bli bättre, helt enkelt! Lär bli många trippar framöver, hoppas jag ;)
 
Något som är så fantastiskt med hela grejen, det är att jag kan släppa gränserna och bara vara knäppa jag! Jag blir liksom inte utpekad och utskämd. Andra bryr sig inte, de släpper också på sina gränser och bara går
b a n a n a s ! Det är så j*kla härligt! Det är verkligen något jag saknat och som jag bara njuter av..
(Jag brukar dock kunna gå bananas via sms & så, men de är inte samma grej. Sitta här & garva för sig själv.)
 
Ohlala, jag är glad i min själ idag. Och vi vaknade till sooooolsken! Skulle åkt på kalas, men de hann vi inte. host. Men vi skulle ha stannat lite längre ändå. Vara ute i fina vädret. Men man vill inte heller komma och bara känna sig i vägen.. haha!
 
Vi har iallafall shoppat på Ö&B idag. Åkt runt i NT och letat god mjukglass.. Hitta inge bra. Veliga. Var på Biltema idag igen också.. haha. Jag köpte nagellack och lite sånt idag. Ni ska få se de jag köpte både igår och idag. Det blir dock en annan dag, för jag orkar inte fota just nu.. Köpte fyra nagellack. French naturelle färg 1 ljusrosa & 1 beige, Nail care filler 1 ljusrosa & 1 beige. Massa solglasögon.. :P
 
Nä, hörni! Babe gick och la sig nu. Jag ska kolla v ä n n e r och göra fläta och spela fv. Sen ska väl jag också sova, antar jag. Blir nog inte så sent! :) Kanske kan vända tillbaka dygnet nu.. Men jag ska inte säga för mkt nu, för då kommer de säkert skita sig.. :P
 

Nu när vädret är bättre och blommor börjar titta fram. De blir grönt och underbart, så ska jag fixa foton till bloggen. Jag ska lära mig hur min kamera fungerar, och inte ge upp så lätt denna gång.. ;) Haha!

 
Hoppas ni haft en bra vecka och en bra helg! Snart är de första Maj! Wiie :)
G o d n a t t
 
 
 
#1 - N E N N A

Morgonstånd!

    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)