27 Oktober - What a fuck?!

What a fuck?!

Världens sämsta dag idag känner jag!
Först kommer man till läkaren.. Så ska jag betala.. 140kr säger tanten i disken, och jag ger henne 200kr,
med kortet ja fick från dom som man får typ nån jävla stämpel i. Så får ja 60kr tillbaka, och sen kollar hon i stämpelkortet och säger att jag bara skulle betala 40kr. så jag får 40kr tillbaka. och jag bara jaja, hur trött som helst.. så sätter jag mig och väntar på läkaren..

MEN NU TYP NÄR JAG KOMMIT TILLBAKA TILL ÄLSKLING, NÅGRA TIMMAR SENARE, SÅ KOM JAG PÅ ATT JAG HAR FAN BETALA 100KR NU, INTE 40KR SOM DET SKULLE BLI. Så funderar på att gå dit och få tillbaka pengar, men det står inte på kvittot att ja betalat med 200kr så dom kanske tror att ja kommer och ljuger.. Hmm, kan dom inte räkna eller ?! För de kan faaan inte jag, iallafall inte så där tidigt på morgonen ;P haha, men jag har vart och hämta pengarna jag saknade.. Haha

Läkarbesöket blev inte riktigt som planerat..
Men, hon undersökte mig iallafall..
Hon gjorde då den "första delen" av gastroskopin, så nu väntar jag bara på kallelse från Norrtälje sjukhus så jag kan få komma dit och göra den riktiga gastroskopi undersökningen, plus att jag ska få en kallelse om att jag ska få göra en till undersökning, kamera upp i arslet, så dom ska kolla in i magen med kamera både från munnen och andra änden..


Inte så jätte kul, och så, men jag hoppas dom hittar något så jag kan bli frisk någon jävla gång!!!


Jaja, får njuta på resten av dagen och hoppas den blir bättre!
Hoppas er dag varit bra iallafall :D haha

    Min profilbild
    (Om mig : Klicka på ★ bild)